Dörken DELTA-TERRAXX TP univerzális szigetelésvédő és felületszivárgó lemez 12,5 m x 2,40 m - 30 m2

Belépés után értékelni tudod a terméket.

Rövid leírás/Felhasználás:

Univerzális szigetelésvédő és felületszivárgó lemez függőlegesen beépítve talajjal érintkező épületszerkezetek védelmére, akár 10 m beépítési mélységig, valamint lapostetők védelmére és vízelvezetésére, legyen szó zöldtetőről, járható lapostetőről vagy járműforgalomra kialakított lapostetőről.
Termékleírás

Kérdésed van? Hívj minket

80550

tekercs

80 550 Ft

Online értékesítési ár
A termék ára tartalmazza a 27%-os Áfát.

Nincs raktáron

Telephelyi és külső raktárról sem elérhető.

Termékleírás

niverzális, függőleges és vízszintes felhasználásra is alkalmas szigetelésvédő és felületszivárgó lemez
A DELTA®-TERRAXX univerzális védelmet nyújt torlódó-, réteg- és szivárgó vizek ellen. Egy termék - sokoldalú felhasználás - maximális biztonság.
Lényegesen jobb vízelvezető képességgel rendelkezik, mint egy kavics/zúzottkő drénréteg
A DELTA®-TERRAXX speciális domborulatstruktúrája gondoskodik az akadálytalan vízelvezetésről, így hosszú távon megóvja a lapostető burkolatait (pl. térkő, járólap) a fagy okozta károktól. A 10 mm magas domborulatok által létrejött drénréteg nagyobb vízelvezetési kapacitást nyújt, mint egy 20-30 cm vastag kavics/zúzottkő drénréteg.
Bevizsgált élettartam: 100 év
A DELTA®-TERRAXX bevizsgált élettartama akár 100 év, a DIN EN 13252 szabvány szerint nem tartalmaz újrahasznosított anyagot, és független, akkreditált vizsgálóintézetek által végzett öregedésállósági teszteken ment keresztül. A DELTA®-TERRAXX hosszú távon, fenntartható módon védi az épületburkot.
Ideális felépítés
A 10 mm magas domborulatokkal rendelkező lemez az optimális domborulatstruktúrának és felülettömegnek köszönhetően a nyomószilárdság, a vízelvezető képesség és a kezelhetőség ideális kombinációját kínálja. Így tesz lehetővé a DELTA®-TERRAXX drénlemez még 10 m-es beépítési mélység esetén is akár 2,51 l/s·m-es vízelvezetést.
Gyors fektetés, egyszerű részletképzés
2,4 m-es szélessége megfelel a legtöbb pince méretének, így a 12,5 x 2,4 m-es tekercs, vagyis 30 m² egy munkafolyamatban, gyorsan fektethető. A lemez szikével könnyen vágható, így a részéletképzések kialakítása is egyszerű. A gumiőrlemény lapokhoz/tekercsekhez képest kezelhetősége sokkal egyszerűbb.
Kopogó hang csillapítás, akár 32 dB-lel
A DIN EN ISO 10140 szerinti kopogó hanggátlás vizsgálat során a DELTA®-TERRAXX-ot beépítették a vízszigetelés és a burkolat illetve kavicságy közé. A Rhein-Main Egyetemen végzett vizsgálat eredménye: a DELTA®-TERRAXX beépítésével akár 32dB-es kopogó hang csillapítás érhető el. Egy 10 dB-lel csökkentett kopogó hang akár 50 %-kal redukálja a léghangot.
Sima átlapolási ragasztósáv
A sima, integrált ragasztósávval ellátott átlapolási sáv meggátolja a beépítés során a lemezek elcsúszását, a lemezek könnyen egymáshoz csatlakoztathatók. Ezenkívül megakadályozza, hogy homok, vagy kavics jusson be a lemez mögé, ami további védelmet jelent a vízszigetelésnek.
Egyenletes teherelosztás
A DELTA®-TERRAXX aljzattal érintkező felülete a teljes felület kb. 80 %-a, ezáltal védi a vízszigetelést a földvisszatöltésből eredő pontszerű terheléstől.
Eltömődésmentes drénréteg
A lemezre gyárilag kasírozott geotextília - különleges struktúrájának és 140 μm karakterisztikus nyílásszélességének köszönhetően - extrém szűrőképességgel rendelkezik, és biztonsággal, hosszú távon megakadályozza a domborulatok eltömődését.
A vonatkozó szabványoknak megfelel
A DELTA®-TERRAXX a DIN EN 13252-nek megfelelően CE-jelöléssel rendelkezik, és megfelel a DIN 4095, DIN 18531 és a DIN 18533 szabványok követelményeinek.

Gyártó: Hemala Trade Kft.

Olyan termékek megrendelése esetén, melyek kiszállítása raklap használathoz között, felszámítjuk a raklapot, illetve a csomagolási és kezelési költséget.

Folyékony termékeink kiszállítását Szigetszentmiklós 20-30 km-es körzetébe tudjuk csak vállalni fagyveszély miatt.

A weboldalunkon található termékek képeit, és leírásait igyekszünk pontosan feltölteni és meghatározni. A termék adatlapja ennek ellenére tartalmazhat téves információt.
A képek, és árak tájékoztató jellegűek.

Ha hibát talál a leírásban, vagy az adatlapon, kérem jelezze: írjon nekünk egy emailt.

Weboldalunk használatával elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat