StarStone TraverStone Block zsalukő smoke 20x20x20

Belépés után értékelni tudod a terméket.

Rövid leírás/Felhasználás:

Traverstone® Block - Önhordó zsalukő, finoman megmunkált felülettel
Termékleírás

Kérdésed van? Hívj minket

5415

db

5 415 Ft

Online értékesítési ár
A termék ára tartalmazza a 27%-os Áfát.

Raktáron

Szigetszentmiklósi raktárról elérhető

Kiszállítás
Hova szálítunk? Kattints ide

Telephelyünk körzetében vállajuk a kiszállítást.

Ajánlatkérésével keresse kollégánkat, vagy kérjen egyedi árajánlatot ide kattintva.


Megrendelés információk

Kiszállítás

Termékleírás

A Traverstone® Block zsalukő egy multinacionális csapat 2 éves kutatásának az eredménye: a cél egy olyan innovatív termék létrehozása volt, amellyel akár 90%-ban csökkenthető a kerítés megépítéséhez szükséges idő, továbbá kiküszöbölhetők az emberi tényezőből származó tévedések és szerelési hibák.

A Traverstone® Block zsalukő egy olyan lego típusú, mindkét oldalán megmunkált, önhordó monoblokk termék, amely a csaphornyos (nútféderes) rendszernek köszönhetően biztosítja az elemek közötti pontos csatlakozást és rögzülést. A Traverstone® Block zsalukő segítségével nagymértékben lecsökken a szükséges munkálatok száma: egy 10 méter hosszú kerítés akár 2 nap alatt elkészíthető DIY rendszerben, vagyis „csináld magad” technikával! Így megspórolható az az összeg, amelyet egy munkáscsapatnak kellett volna kifizetni.

Mivel kicsi a súlya, a Traverstone® Block zsalukő könnyen kezelhető, a szállítási költsége pedig meglehetősen alacsony. A terméket 8-12 mm-es átmérőjű vasszerelésre tervezték, a telepítésnél pedig betonvasaláskor sem fordul elő szivárgás.

A kompozit betonból készült Traverstone® Block zsalukő fokozottan ellenáll a mechanikai ütéseknek és a fagyás-olvadás ciklusoknak. Mivel a Traverstone® termékcsaládhoz tartozik, ezért valamennyi kerítés kiegészítővel remekül társítható (oszlop fedkő, oszlop fedkő alátét és kerítés köztes fedkő). Innovatív kialakításának köszönhetően a Traverstone® Block zsalukő igazi ékköve minden ingatlannak, miközben növeli azok piaci értékét.

Textúra

Antikolt travertin

Zsalukő 20x20 cm

Méretek: 20x20x20 cm
Kiszerelés: 120 db./palet.
Súly: 11 Kg/db

Gyártó: StarStone

Olyan termékek megrendelése esetén, melyek kiszállítása raklap használathoz között, felszámítjuk a raklapot, illetve a csomagolási és kezelési költséget.

A tőlünk kiszállított, elszállított raklapokat visszavesszük ha a telepünkre vissza kerülnek, és a raklap teljes árát számla, vagy bizonylat alapján visszaadjuk.

Folyékony termékeink kiszállítását Szigetszentmiklós 20-30 km-es körzetébe tudjuk csak vállalni fagyveszély miatt.

A weboldalunkon található termékek képeit, és leírásait igyekszünk pontosan feltölteni és meghatározni. A termék adatlapja ennek ellenére tartalmazhat téves információt.
A képek, és árak tájékoztató jellegűek.

Ha hibát talál a leírásban, vagy az adatlapon, kérem jelezze: írjon nekünk egy emailt.

Weboldalunk használatával elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat