Renovex M

Belépés után értékelni tudod a terméket.

Rövid leírás/Felhasználás:

LÉGPÓRUSKÉPZŐ, FALSZÁRÍTÓ ADALÉKSZER JAVÍTOTT MÉSZHABARCSHOZ PÁRAÁTERESZTŐ BELSŐ VAKOLATOK ELŐÁLLÍTÁSÁRA
Termékleírás

Kérdésed van? Hívj minket

3160

db

3 160 Ft

Online értékesítési ár
A termék ára tartalmazza a 27%-os Áfát.

Raktáron

Szigetszentmiklósi raktárról elérhető

Országos kiszállítás

Az ország bármely pontjára kiszállítjuk.

Ajánlatkérésével keresse kollégánkat, vagy kérjen egyedi árajánlatot ide kattintva.


Megrendelés információk

Kiszállítás

Termékleírás

Cikkszám: 5997607301720

ALKALMAZÁSI ELŐNYÖK:

A Renovex M adalékszer tartalmú javított mészhabarcs tixotróp, könnyen felhordható. A habarcs készítésénél finom szemcseméretű homok használható. A habarcsból -a mészhidrát hatására- rugalmas, plasztikus, homogén vakolat keletkezik. A vakolat páraáteresztő képessége -nagy légpórus tartalma révén- 3-4-szer nagyobb, mint a hagyományos normál vakolatoké. Ennek következtében a falazatban lévő építési-, talaj vagy egyéb nedvesség úgy párolog el, hogy az a vakolat szerkezetében és felületén mechanikai vagy esztétikai változást nem okoz. A vakolat gyorsan szárad. 21-28 nap után már festhető.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

A Renovex M tartalmú habarcs alkalmas tégla-, terméskő-, beton- és vegyesfalazatok vakolására beltérben és kültérben egyaránt: pl. pincék, alagsori helyiségek, raktárak, lakószobák valamint homlokzatok és lábazatok tartós felületképzésére.
A Renovex M tartalmú vakolat felszíne önmagában is száraz és sókivirágzástól mentes, amennyiben a falazat legfeljebb 50% nedvesség-telítettségű és max. 0,5 tömeg% vízoldható sót tartalmaz.
Eredményesen alkalmazható a felszívódó talajnedvesség elleni utólagos vízszintes falszigetelési módszerek, (pl. falátvágás, furatsor injektálás, elektroozmotikus eljárások) kiegészítő műveleteként, a szigetelési zóna fölötti falnedvesség-maradvány gyors és folyamatos kiszellőztetésére.


Olyan termékek megrendelése esetén, melyek kiszállítása raklap használathoz között, felszámítjuk a raklapot, illetve a csomagolási és kezelési költséget.

Folyékony termékeink kiszállítását Szigetszentmiklós 20-30 km-es körzetébe tudjuk csak vállalni fagyveszély miatt.

A weboldalunkon található termékek képeit, és leírásait igyekszünk pontosan feltölteni és meghatározni. A termék adatlapja ennek ellenére tartalmazhat téves információt.
A képek, és árak tájékoztató jellegűek.

Ha hibát talál a leírásban, vagy az adatlapon, kérem jelezze: írjon nekünk egy emailt.

Weboldalunk használatával elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat