weber.pas 15 finomszemcsés Diszperziós vékonyvakolat

Gyártó: Weber - Terranova
Cikkszám: R972
Készlet információ: Rendelésre
Lista ár:
Hívjon az árakért!

Nettó ár: Hívjon az árakért!

Lehetséges választások


Weber-Tertanova színcsoportok:

Mennyiség: -   vödörvödör30kg / vödör   +
   - VAGY -   

Feldolgozásra kész, pasztaszerű, finomszemcsés, homlokzati díszítő fedővakolat, modern színválasztékban.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Termék:
Több mint 270 színben
– Kültérben, beltérben egyaránt
Új és régi házak fedővakolataként
KPS rendszerek fedővakolataként
– weber 141 KPS alapvakolat, weber 605 KPS simítóvakolat
Hőszigetelő rendszer fedővakolatakéntSzínes homlokzatok kialakítására valamint hőszigetelő rendszerek külső rétegeként, habarcsos és KPS vakolatrendszerek fedővakolataként, valamint belső felületképzésekre.

TULAJDONSÁGOK

Könnyen feldolgozható
Jó repedésáthidaló képesség
Gazdag színválaszték
Dekoratív
Lemosható
+5 °C alatti felületi és környezeti hőmérsékletnél nem alkalmazható, +25 °C felett a felhordás nem javasolt. A friss vakolatot a kiszáradásig védeni kell a kedvezőtlen idôjárási hatásokkal szemben (csapó eső, szél, fagy, közvetlen napsugárzás, köd stb.).

FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ

1.) A simított vagy glettelt, alapozott alapfelület legyen szilárd, száraz, teherbíró, mozgás- és zsugorodásmentes, homogén, szennyeződésmentes legyen az alapfelület. Gipszes alapoknál weber M702 ragasztó + cement (3:2) keverékével kell előglettelni a felületet.

 Felújításnál a felületről el kell távolítanunk minden laza, könnyen eltávolítható vakolatrészt, festékmaradékot, szennyeződést. A gondosan megtisztított felületet szerkezetben és keménységben a régi helyzet szerint kell visszaállítanunk. Egyenlőtlenül szívó alapvakolatokat weber H707 mélyalapozó vakolatmegerősítővel kell előkezelni, majd száradni hagyni.


2.) A vékonyvakolatnak sima alapfelület szükséges, ha kell az alapvakolatra simítóvakolatot használjunk. Az alapot a vakolat felhordása előtt legalább egy nappal weber G700 vékonyvakolat alapozóval egyszer, telítettségig kenjük át. Az esetleg besűrűsödött alapozó max. 5%-ig vízzel hígítható.

3.) Felhasználás előtt több vödör tartalmát keverjük egyszerre össze (egy homlokzatra való mennyiséget lehetőleg egyszerre).

4.) A felhordást 1-1,5-szeres szemcsevastagságban rozsdamentes glettvassal végezzük. A felhordást követően azonnal műanyag simítóva vagy polisztirol dörzsölővel, körkörösen vagy egy irányban dörzsölve alakítsuk ki a kívánt struktúrát. A végleges struktúrát alapvetően meghatározza az alkalmazott rétegvastagság és a dörzsölés módja. Túl vékony felhordás esetén a szemcsék meggördülhetnek, csíkokat húzva maguk után.


5.) Az egymás melletti színes vakolatok egy napi időeltolással készülhetnek. Megszáradásig a vékonyvakolatot óvni kell a szélsőséges időjárástól.

SZÍNVÁLASZTÉK

Vékonyvakolat színeink

TECHNIKAI ADATOK

Max. szemcsenagyság:
– finomszemcsés: kb. 1,5 mm

Vizes bázisú akril kötőanyag, natúrkő granulátum, értékes pigmentek

Térfogatsúly: 1900 kg/m3
Tapadószilárdság: > 0,8 N/mm2
Relatív páradiffúziós ellenállás: µ kb. 64

ÉMI eng.:
A-25/2004

TÁROLÁS

6 hónap (szélsőséges állapottól) fagytól és magas hőmérséklettől védve.

Írjon vélemény


Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: