weber 804 KPS pórusbeton vékonyágyazatú falazóhabarcs

Gyártó: Weber - Terranova
Cikkszám: P804
Készlet információ: Rendelésre
Lista ár:
1,250Ft

Nettó ár: 984Ft
Mennyiség: -   zsákzsák25kg / zsák   +
   - VAGY -   

Felhasználásra kész, por alakú, vékonyrétegű falazóhabarcs, Hf30-as minőségben, pórusbeton falazóelemek falazására. MSZ-EN 998-2 szerinti besorolás: T-M2,5

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Méretpontos, tömör pórusbeton falazóelemek falazásához
Teherhordó-, vázkitöltő-, válaszfalak és előfalazó lapok falazásához
A vékonyágyas technológia csak nútféderes megfogóhornyos falazóelemeknél, nútféderes válaszfalelemeknél és előfalazó lapoknál alkalmazható.

TULAJDONSÁGOK

Nagy szilárdságú
Könnyen teríthető
Hosszú igazgatási idő

FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ

1.) A habarcsot, falazóelemtôl függôen, folyamatos víz hozzáadásával, a megfelelô sûrûség eléréséig keverjük. Használhatunk betonkeverôt, kisebb mennyiségek esetén kézi keverôt is. 
2.) A keverőládában lévő habarcsot felhasználás előtt kézzel keverjük át. A bekevert habarcsot – a hőmérsékleti viszonyoktól függően – 1-3 órán belül használjuk fel.
3.) A falazóhabarcs vízmegtartó adalékkal van kiegészítve, ezért csak a normálistól eltérő körülmények közötti falazásnál szükséges a falazóelemek előnedvesítése.
4.) A kezdősor felső felületét tökéletesen vízszintessé kell kiképezni. Ezért, az első sori falazóelemeket célszerű vastagágyazatú falazóhabarcsba rakva, vagy megcsiszolva ilyen módon az alapfelülethez illeszteni.
5.) A falazás szabályai szerint a falazóhabarcsot egyenletesen, az alkalmazott falazóelemre előírt módon és vastagságban (2-3 mm) habarcsterítő kanállal, vagy szánkóval terítsük el. A falazási sorok közti szintellenőrzés során az 1 mm-nél nagyobb eltéréseket le kell csiszolni, mert a vékony habarcsréteg nem enged meg nagyobb hullámosságot. A függőleges fugákat nem kell kitölteni falazóhabarccsal, a vágott elemek illesztéseinél, a falsarkoknál, falcsatlakozásoknál azonban igen.
6.) Az elkészült falazatot, szükség esetén vízpermetezéssel óvjuk a gyors kiszáradástól.

TECHNIKAI ADATOK

Max. szemcsenagyság: kb. 4 mm
Bedolgozhatóság: kb. 3 óra
Laza halmazsűrűség: kb. 1400 kg/m3
Nyomószilárdság: Hf 30 ≥ 3,0 N/mm2
(TV 016/2005)

ÖSSZETÉTEL

cement, dolomit, kiegészítő adalékok

TÁROLÁS

1 év, cementhez hasonló körülmények között.

JÓ TUDNI !

A vékonyágyas falazási módnál a kezdősor pontos lerakása, a falazás közbeni szintbeli és síkbeli ellenőrzések a technológia fontos részét képezik.

Írjon vélemény


Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: