Rólunk

BAUplaza
Az Építkezők Áruháza

Köszöntjük Önöket Tisztelt Látogatók és Vásárlók!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy Magyarország legrégebbi, kreatív építkezőknek és viszonteladóknak szóló interaktív on-line építőanyag katalógusa megújult!

Célközönség – elképzeléseink:

Katalógusunk létrehozásának célja, egy olyan ma már elfogadott igény kiszolgálása, amely betölti az eddigi űrt az on-line építőanyag kereslet és felhozatal között. Elképzelésünk, hogy a BAUplaza oldalán minden építkező és építtető, vagy kivitelező összegyűjtve megtalálja a számára fontos alap- és segédanyagokat. Felhasználóink minden fontos információt megtudhatnak az Őket érdeklő termékekről és újdonságokról. Az elkövetkezendőkben terveink és elképzeléseink szerint komplett kivitelezések és építkezések anyagbeszerző forrásává válunk, ezzel időt, valamint pénzt takaríthatunk meg Önöknek, akik katalógusunkat használják. És hogyan lehetünk olcsóbbak a hagyományos építőanyag-kereskedéseknél? A válasz egyszerű: közvetlen gyári kapcsolatokkal rendelkezünk, s Önöknek nem kell megfizetniük egy hagyományos építőanyag-kereskedés fenntartási költségeit. Ezen árainkat ezért kizárólag az Interneten keresztül történő vásárlással tudjuk garantálni, a telephelyeinken történő vásárlás esetén külön árlista van érvényben. A termék kifizetésére és átvételére természetesen a kijelölt telepünkön is sor kerülhet.

Termékkínálat: (Árak, vásárlás menüpont)

Termékkínálatunkat szakembereink, folyamatos gyártói konzultáció mellett, naprakészen tartják és frissítik. Kínálatunkkal szeretnénk az építőipari termékek minél szélesebb palettáját nyújtani Önöknek. Reméljük, hogy az Önök segítségével nemcsak az információszerzés lesz minden eddiginél egyszerűbb, hanem  a vásárlás is - a hagyományos kereskedéseknél kedvezőbb árakon!

Akciók - Hírek (Akciók és Hírek menüpont)

Termékeinket a gyártók támogatásával kínáljuk Önöknek, a lehető legkedvezőbb árakon, amiket folyamatos termékakcióink garantálnak. Érdemes lesz folyamatosan látogatni és időnként vissza–visszatérni az oldalunkra, mert első kézből fogjuk  informálni Látogatóinkat a gyártók technikai és termék újdonságairól és a fontos Önöket érintő építőipari hírekről.

Az Ön hasznára válik:

Katalógusunk használatával Ön elérheti, hogy kényelmesen, rohangálás és idegeskedés nélkül, akár szakember segítségével (az Ön tervezője, kivitelezője) válasszák ki termékkínálatunkból a házuk teljes alapanyagát, otthonról vagy az irodából, a számítógép mellől. Az építőanyag vásárlás és informálódás minden nehézségét és baját megpróbáljuk elfeledtetni Önnel katalógusunk segítségével, mindezt a gyártók által garantálható legalacsonyabb áron és a legmagasabb színvonalon, termékakciókkal megtoldva. A BAUplaza az Ön hasznát szolgálja. Hogyan működik?
Katalógusunkból minden látogató kérhet egyedi ajánlatot. A legkedvezőbb ajánlat elérésének alapfeltétele a regisztráció a megfelelő kategóriában (magánszemély, kivitelező, viszonteladó). Fontos, hogy Ön a megfelelő kategóriába regisztrálja magát, mert más-más kedvezményt nyújtunk az egyes regisztrációs kategóriákban. A regisztráció után Ön bármelyik termékünket hozzáadhatja ajánlatkérési listájához, majd ha minden Önnek megfelelő terméket megtalált, elküldi a listán található termékekre szóló ajánlatkérését. Itt külön felhívjuk a figyelmét, hogy az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek! Az ajánlatkérésére első lépésben egy automatikus válasz érkezik, amellyel a rendszer nyugtázza a kérést. Ezt követően kollégáink pontos, szállítási ajánlatot is tartalmazó ajánlatot küldenek Önnek, amelyet elfogadása esetén már megrendelésként értelmezünk. Erre a két lépcsőre azért van szükség a "hagyományos" Internetes áruházakkal szemben, mert a megrendelt áru szállítási költsége érthető okokból változó, sok esetben azonban ingyenes! Az oldalon feltüntetett árakon azonban biztosan átvehető a termék a kijelölt átvételi pontokon, amelyekről minden esetben tájékoztatjuk Önöket a visszaigazolás során.
Amit nem talál? (Kérdések és válaszok menüpont)
Előfordulhat hogy termék kínálatunkban esetleg nem talál meg egy Önnek fontos és nélkülözhetetlen terméket. Erre az esetre is kínálunk megoldást, kérjük hogy a  nevével és e-mail címével kitöltött kérését tartalmazó feltöltő ablakban jelezze az igényét, majd küldje el egy kattintással a számunkra, amit munkatársaink fogadnak, majd lehetőségeinkhez mérten megpróbálnak megoldani. Minden kérésre válaszolunk.
Kellemes böngészést kívánunk Önöknek, tisztelt Látogatóink!

Üdvözlettel - BAUplaza csapat